keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Updated skincare



Hei naiset! Hyvää kevättä kaikille. 
Nyt taas kun aurinkoa on ruvennut paistamaan kivasti niin on ollut vähän motivaatio kuvata tutoriaaleja ja muita blogiin liittyviä asioita, myöskin pari lookkia harjoitellut/tehnyt.

Halusin kumminkin tänään näyttää teille minkälainen minun uusi ihonhoitoni on.
Tein viimeksi sellainen joskus 2012 loppu puolella jos muistan oikein. 


Nykyään meikkaaminen on jäänyt tosi vähäiseksi. Meikkaan nykyään viikonloppuna ja/tai/jos olen menossa johonkin hienostuneeseen paikkaan. Vaikka en meikkaa, ihonhoito on päivittäistä ja 3x päivässä.

Jos haluat hyvän meikkipohjan, suosittelen pitämään ihostasi huolta. Ja muutenkin vaikka et käytä meikkiä, koska kuka nyt ei haluaisi hyvän terveenäköisen ihon?



























Ensimmäisenä kun herään/tulen kotiin, olipa meikkiä tai ei, pesen kasvojani vedellä ja Osmia saipulla, lempi tuoksut on vanilja ja mänty. En pidä meikkipoistaine tuotteista, vaikka pyyhin meikit pois tuntuu siltä että kasvoihin  silti vähän "jäämiä", sen takia pesen suoraan vedellä ja saippualla ettei sellaista tunneta tulisi. Eri asia tietenkin jos harjoittelen uutta lookkia, en silloin viitsi koko kasvoa pestä virheen takia, silloin käytän pienen määrän poistoainetta. 


Kun olen pessyt kasvoja ja kuivannut, seuraavaksi on kasvovesin aikaa, käytän nykyään Garnierin Nordic Essential kasvovesi jossa on viinirypäleen uutetta joka kuulemma auttaa kiinteyttämään kasvoja. En kyllä tiedä tosta kiinteyttämisestä mutta, se saa kasvoja niin pehmeäksi! Se myöskin tuoksuu ihanalle ja sitä on kehuttu, tykkään kyllä itsekin paljon.


Unohdin kuvata kosteuttava kasvovoiteen, mutta minulla on käytössä Vaselinin oliiviöljyllä "maustettu" voiteen jota käytän  aamuisin/iltaisin kun tulen koulusta tai töistä. Ja kookosöljyä joka on aivan parasta mitä ihooni olen koskaan laittanut, käytän sitä öisin kun on nukkumaan meno aika.




Yritän päivittäin kuoria ihoni näillä kahdella tuotteilla, Garnierin pureActivillä, se sisältää siinä purkin sisällä sellaista kasvoille tarkoitettu ainetta mutta tosi harvoin käytän sitä sillä se on tarkoitettu enemmänkin tappamaan syntyviä finnejä, joten tosi harvoin tota ainetta tulee käytettyä, muutenkin ihan hyvä säästää jos tulevaisuudessa niitä pikku äpäriä rupeisi tulee jostain syystä. Rakastan tota enemmänkin sen takia koska siinä on kuorintaharjaa joka on mun mielestä tosi ihanaa ja pehemää, käytän sitä Palmoliva SPA mineral Massage tuotteella jossa on pikkupalleroita joilla on varmaan tarkoituksena ottaa kaikki kuolleet ihosolut kasvoista/vartalosta pois. Rakastuin enemmäkin tohon palmoliven tuotteseen koska se tuoksuu aivan ihanalle, tosi fresh ja rauhoittavaa.



Lempi tuotteeni on varmaan tämä, se on enemmänkin vartalo tuote mutta ei siitä mitään haittaa jos käyttää kasvoille. Rakastan tätä tuotetta mutta, valitettavasti en voi käyttää sitä päivittäin. Se kanssa on kuorinta tuote, tämä on vähän erilainen kun Palmoliven koska toi on sokerikuorinta, ja niitä ei suositella käyttää joka päivä mutta, toi tekee iholle taikaa! käytän sitä viikossa 2-3 kertaa ja käytän sen kanssa niitä suihku hanskoja, sanon tätä kovaksi kuorintaksi, koska noi kaksi yhdestettynä saa kaikki kuolleet ihosolut pois, olen ihan varma! Koska sen jälkeen iho on niin pehemä ja toi tuoksu on taivaallista! Rakastan kaikki tuotteita joissa on granaattiomenan uutetta tai tuoksua, se on minun lempi hedelmä! Kuten sanoin tota tuotetta ei kannata käyttää joka päivä, itellä ainakin käy silleen että kun laitan tota iholle niin se alkaa vähän polttelee ja iho punoittuu. Käytän sitä huuleille myöskin, muistakaa hyvät naiset huomioimaan huulianne myöskin, kuoritkaa niitäkin, ette tuu pety!





Silloin tällöin kun on sellainen fiilis että haluan hemmotella itseäni käytän tällaista nestemäistä geeli naamiota. Tota tuotetta voi käyttää kahdella eri tavalla, joko levittää kasvoille ja jättää sen kuivumaan ihan kuin naamio tai sitä voi käyttää kuorinta aineena kanssa. Itse käytän sen kasvo naamioksi kun haluan hemmotella ihoa. Tämä tuoksuu kanssa aivan mahtavalle.


3 kommenttia:

 1. Mistä noita saippuoita oikein saa? Joo ne meikinpoistolaput on ihan paskoja mäki nykyään ihan suosiolla pesen saippualla ja sit tyyliin kuorin viel ihon ja laitan sit cocoa butterii tai nivea cremee. Täydellistä kasvovettä en oo vielä löytäny, koska mulla on älyttömän herkkä iho ja tosi monet kasvovedet tuoksuu tosi vahvoille. Mut voisin taas tsekkaa noit freemanin tuoteitta ne on vaan niin ihania. Lisää postauksia girl <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi saipuat saa sellaisesta paikasta kuin Patina, en tiedä onko teillä sellainen PK seudulla, se on sellainen kierrätys myymälä jossa on sitten erikseen lahjatavara tuotteet jotka on sitten käsin tehtyjä, eli siis noi saipuatkin on käsintehtyä joten saattaa olla vähän hintavia saippuoiksi! Kasvo vedet on kyllä aika vaikee löytää varsinkin tummanihoisille, mutta sellainen joka on kanssa toiminut älyttömän hyvin on Lumenen Toner, en muista tietty nimeä mutta sellainen sininen läpinäkyvä pullo, meinasin ostaa sitä ekaa mutta se oli vähän kallis niin päätin kokeilla jotain edullista.
   Kiitos ja samaa sulta pyytäisin! <3

   Poista
  2. Sun pitää rupee mun saippuadiileriksi :DDD hahhah joo yritetään mut kato nyt tota säätä?!?

   Poista

All comments are appreciated!
Kaikki kommentit on tervetulleita! :)