sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Got fucked up man

Viikon loppu alkoi perjantaina sillä tavalla että paras kaverini Mariam laittoi minulle viestin että hän tulisi helsingistä katsomaan Summer up meininkiä ja katsomaan meitä. Silloin olin Heidin ja Tytin kanssa pizzerian terassilla chillailemassa ja syömässä paskinta maistamani kanarullaa, hyi hitto ei enää ikinä. 


Meillä ei ollut suunnitelmia mennä Summer up:iin sisäpuolelle, hengailtiin ulkopuolella missä ihmiset yleensä on ja törmäiltiin joka sekuntti tuttuihin. Vähän ajan päästä Mariam saapui ja lähdettiin liikenteeseen ja juoruiltiin, ei olla nähnty Mariamin kanssa 7kk, niin voitte arvata miten ikävää minulla oli sitä. Mietiskeltiin koko loppu päivän että kannataisko ostaa Summer up lauantai liput että jos menisi katsomaan fat joe tai far east movment. Oltaisi ehkä menty mutta liput oli aika överiksi heitety hinnalla siinä mielessä että nämä artisit ei ole mitenkään relevantteja, no ei ainakaan meille. Siitä siiryttiin Mukkulan ostarille jossa oli Mariamin kavereitten omistama bilebussi, bilettettiin, mutta mulla oli aikaa lähteä kotiin, joten tytöt kävivät heittää minua.

Heräsin lauantai aamu 9. Porukat oli lähdössä helsingissä käymään, joten hyvänä tyttärenä, autoin heitä valmistelemaan menoon, suihkutin pikkuveljet, laitoin vaatteet valmiiksi, ja laitoin äidille nätisti meikit, plus kokkasin heille eväitä mukaan. Siitä saakka kun heräsin en ollut laittanut yhtikäs mitään suuhun, siis tasan tarkalleen ei YHTÄÄN MITÄÄN. Kävin sen jälkeen citymarketissa ostaa uusia meikki tuotteita äkkiä, tulin kotiin, kävin suihkussa, päätin mitä laittaa johon meni ikuisuus, mutta nätit vaatteet laitoin ainakin. Lähdin sitten 6 aikaan bussilla Mariamin kanssa kaupunkiin ja siitä sitten haettiin Tipsu, Abdu ja Mustafa bussilla Tytin luo.

Lauantaina oli tärkeä päivä, suunnitelmina oli mennä baareihin kiertelee. Oltiin hyvännäkösinä, biletettiin, twerkattiin, ja leikki tappelimme Tipsun kanssa. Se oli kyllä paha, se sai turpaansa minulta ja mariamilta. Annettiin sille pientä maistiaista siitä miltä tuntuu kun päätään aukoo tummalle naiselle, vitsi vitsi. Se oli vaan leikkiä, mutta tosin se loppui siihen kun meikit sotkeutui ja hikeä virtasi ihan kuin olisi juossut marathonissa.

En edelleenkään ollut syönyt mitään, asiaa ei auttanut että Tytti tarjosi meille nameja jota se osti Roomasta. Vedin niitä kuin huomista ei olisi. Sain hullut energiat siitä ja aloin vähän riehua siellä yksinään, itse asiassa mariam oli mukana riehumassa. Rauhotuin sekunnin päästä sillä mua alkoi pyöryttää ja oksettaa. Kävin vessasa oksentelemassa kaiken pois, kaikki suklaatat ja sun muut herkut jota olin vetänyt, se oli aivan hirveetä. Makasin vessan lattialla vatsa tyhjänä ja samalla kun päätä pyörytti. Tytöt haki minua vessasta ja makasin sängyllä peitton kanssa, halusin vaan nukkua. Suunnitelmat olivat mennyt melkein pilalle.


 Heärsin virkeänä taas Tytin soittoihin että " SULLA ON TASAN 15 MIN EHTIÄ VIIMEISEEN BUSSIIN ÄKKIÄÄÄÄÄ, JUOKSEEEEE!" Laitoin kengät, kävin vessassa äkkiä ja lähdin juoksemaan hullun lailla, ei ollut mitään rajaa, pysäkki oli ainakin kilometrin päästä, juoksin tauotta siihen ja loppujen lopuksi ehdin 5 minuutilla ennen bussin tuloa, voitte vaan sitä huudon määrä kun tein "sisään tuloa" bussipysäkkille silleen GUESS WHO MOTHAFUCKIN CAMEEEE, HEEELLLL YEAAAAH!~  

Huudon määrä oli aivan kauhistuttavaa, naapurit oli tullut ulos huutaa täysillä että pitäkää turpaanne kiinni. 
Mutta oltiin vaan niin onnellisia, kukaan meistä ei olisi uskonut että saapuin noin äkkiä, koska oltiin 100% varma että olisin jäänyt Tytin luo nukkumaan pahaa oloani pois. 

Mutta siinä se oli, saavuttiin kaupunkiin ja biletettiin kuin hullut apinat ja oli aivan ehdottaman hauskaa.
Haluan taas kokea tätä ihanaa päivää, miinus pahaa oloa ja tyhjää vatsaa.

Ilta päivän asu

Illan baari asu.


Nyt mennään iskän kanssa grillailemaan!

Heippa!6 kommenttia:

All comments are appreciated!
Kaikki kommentit on tervetulleita! :)