tiistai 18. maaliskuuta 2014

Diamond

Moi moi!
Miten teidän viikonloppu on mennyt rakkaat?
Itse olin viettämässä viikonloppua pitkästä aikaan helsingissä.
Nimittäin kaverilla oli synttärit niin kävin moikkaa ja samalla vähän yöelämään.
Käytiin Cirkuksessä jossa oli Club Diamond tapahtuma meneillä, oli erittäin hyvää menoa, mahtavaa musiikkia! vitsit soisipa lahdessa ton näköistä musiikkia! Siellä oli myöskin paljon ihmisiä tanssimassa, se on aivan mahtavaa nähdä miten erilaista yöelämää helsingissä on verrattuna lahteen jossa kaikki tulevat baareihin istumaan, heti kun joku nousee tanssimaan niin kaikki päät kääntyy sua kohti ja kavereille kuiskaillaan sitten.
Odotan innokkaasti että pääsen täältä muuttamaan pois syksyllä!

Yksi huonommista puolista on, kun liikkeellä on paljon ihmisiä, niin on myöskin paljon ahdistelijoita, sellaisia jotka siis tarraa kädestä kiinni eikä päästä irti, silleen että raahat tyypin mukanasi koska se ei halua jättää sinut rauhaan. Se on niin rasittava kun nämä jätkät ei ymmärrä sanan EI, niin joutuu siinä vähän vittuilee että viesti menee perille. Se on kyllä aika surullista että pitää muuttua ämmäksi että tollaiset ihmiset jättäisi sinut rauhaan, mutta itse oon tottunut tohon että se tulee minulta luonnollisesti sanoa suoraan Painu hittoon! Enemmänkin käy sääliksi näitä muita ujoja naisia jotka eivät tälläistä ole kokenut eikä osaa reagoida siihen. 

 Mutta overall minulla oli erittäin hauskaa! En ole tosi pitkän aikaan käynyt viihteellä täällä lahdessa enkä helsingissäkään, niin oli kivaa vaihtelua pitkästä aikaan.
Kattokaa tota pituuseroa! Tytti on tasan 20cm minua pidempi. 


4 kommenttia:

 1. GIRL you got curves for days looking gorgeus as usual=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Coming from a women with some real curves, i appreciate it love <3

   Poista
 2. Kuinka pitkä sä olet, ja entä ystäväsi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä 153 ja kaveri 173! :)
   Olen vähän kutistunut Haha!

   Poista

All comments are appreciated!
Kaikki kommentit on tervetulleita! :)