torstai 21. marraskuuta 2013

Hiukset & pidennyksetMoikka!
Tulin tänään kirjoittamaan hiuksistani sillä saan tosi paljon  kysymyksiä elämässä ja sosiaalisessa mediassa. En ole varmaan koskaan kirjoittanut hiuksistani tarkemmin mitään. En ole nähnyt mitään syytä miksi kirjoittaa mutta, kun niitä kysymyksiä rupee satelee niin pakko selventää niille kiinnostuneille.
Vähän tietoa hiuksistani. Olen nyt kolmen vuoden ajan käyttänyt pidennyksiä, klipsipidennyksiä ja hiusnauha pidennyksiä. Lyhyesti klipsi pidennykset ovat sellaiset joissa on kampa jota kiinnitetään omiin hiuksiin.


Weft tai hiusnauha ( tai weave ) pidennykset ovat sellaiset jota liimataan tai ommellaan päähän. Tällä hetkellä minulla on päässä weft pidennykset. Pidän klipsipidennyksistä, mutta alkoi ottaa päähän kun joutuu niiden kanssa puuhastella ja hassutella aamulla kun niitä laittaa päähän ja yöllä ottaa pois jos ei halua vauroittaa paljon omia hiuksia, ja hiusten vaurioittamisista puheen ollen klipsit killed my own hair. No ei pahasti mutta kuitenkin.Siirryin sitten sen jälkeen näihin weft pidennyksiin ja olen tosi, tosi, tosi tyytyväinen näihin.
Weftit ovat sellaiset joita kiinnitetään ammatillaisella kampaajalla tai toki jos osaa itse voi tehdä mutta voin sanoa että niihin menee helvetisti aikaa. Itse kävin tuttavallani joka on ammatiltaan kampaaja kiinnittämässä. Weftit ovat sellaiset jotka jätetään päähän piiiitkäksi ajaksi, sillä aika, omat hiukset kasvaa rauhassa pidennysten alla. Yleensä weftpidennykset jätetään puoleksi vuodeksi päähän. Toki voi ottaa aiemmin jos haluaa, mutta jos olet laiska ihminen tai muutenkin olet kasvattamassa omat hiukset, niin nämä pysyvät hyvässä kunnossa  pitkäksi ajaksi. Ja voin sanoa sydämmestäni että näitä kannattaa hankia jos olet kasvattamassa omia hiuksia. Ne pysyy turvallisesti pidennysten alla kasvamassa omassa rauhassa, puhun kokemuksesta siis.

Eli weftit voi ommella omiin hiuksiin tai liimata, ne ovat kuin vanhemmat versiot teippipidennyksistä ja halvemmat kanssa. Itelläni ne ovat liimatut. Ja minulla ovat olleet nämä päässä nyt about yksi kuukautta ja vahvasti mennään. Ostin omat pidennykset Rapunzel of Swedenista , ja ne ovat 60cm pitkät,  hiusnauhat orginial ja 2 pakettia hiusta päässä eli 200gramma hiusta päässä. Värinä minulla on Mahongy brown ( melko viinin punaiset, mutta lisäsin itse myöhemmin lisää väriä ).

Minulla ei ole muuta kuin hyvää sanottavaa hiusnauhoista, paras keksintöä ikinä.
Ihmiset kysyvät minulta usein saattuuko tai tuntuuko kun nukun, niin ei ja ei, minulla on liimatut, joten en tunne oikeastaan mitään "estettä" päässä tai mitään sellaista. Myöskin saan kysymiksiä että voiko niitä pestä ja omat hiukset. Kyllä, kun pesen pidennykset omat hiukset pesetyy mukanaan, minulla on erikois- shampoo näille mutta ne saavat omat päänahka kutiamaan hirveesti joten käytän perus shampoo Tresemmeltä


Siinä oli oikeastaan kaikki, jos on jotain jäänyt epäselväksi niin voi toki kysyy minulta ja yritän parhaani mukaan vastata :)


5 kommenttia:

 1. Oon joskus miettiny eikö ne omista hiuksista tehtyyn lettiin ommellut pidennykset yhtään kutita/ärsytä/tms sen letin takia justiinsa? Ihan ku joku ois joskus sanonu, että alkuun se letti on tositosi kireä, mutta löystyy sitten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kutisee ihan jumalattomasti! Ainakin sen jälkeen kun on pessyt hiuksia ja ne on vielä märät mutta, hiusten kuivaaja auttaa tosi paljon. Ja kyllä se letti on todella kireä mutta löystyy parin päivän kulueessa. :)

   Poista
 2. Olishan tollaset pitkät hiukset kivat.. Kiva blogi, liityin lukijaksi. :)
  Täältä löydät oman blogini:
  www.taskuvarkaani.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Girl ei olla puhuttu ikuisuuuksiiiiin ! Ihana postaus sulla ;)

  VastaaPoista
 4. Hello I'am Chris
  Your blog is not on the "Directory Blogspot" ?
  With little site offers free website promotion
  I invite you to join
  You Have A Wonderful Blog Which I Consider To Be Registered In International Blog Dictionary. You Represent Your Country
  World-Directory is 193 countries in the world! and thousands of blogs
  Please Visit The Following Link And Comment Your Blog Name
  Blog Url
  Location Of Your Country In Comment Session Which Will Be Added In Your Country List
  On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
  http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
  Happy Blogging
  ****************
  We follow your blog! Please follow mine
  You can forward this invitation to your friends

  PLEASE IMPERATIVE !
  Registration for the "Directory" blog, are free.
  We only ask you to follow the blog. Thank you for your understanding
  **********************************************

  Last news of "Directory Blogspot" "
  Soon we will award the best Fashion blog and Makeup, nails, crafts, handmade, cooking, paintings, home, photography, jewelry
  The Competition is open

  VastaaPoista

All comments are appreciated!
Kaikki kommentit on tervetulleita! :)