perjantai 14. kesäkuuta 2013

Eilen

Eilinen oli mukavaa vaikka koko viikon pilvet ovat olleet harmaita ja sadetta näkyi lähes joka päivä.
Mutta eilen paistoi aurinkoa, otin pikkuvelin mukaan shoppailemaan Triossa. Ennen shoppailemista kävin äkkiä myymässä pari turhaa ammattikoulun kirjoja jota en todennäköisesti tule tarvitsemaan ensi syksynä. Mentiin tosin triolle, mitään ei tarttunut mukaan kaupasta, vaikka ihastuin yhteen kenkäpariin mutta hinta kirpasi niin pahasti, en ole ihminen joka tuhlailee maltaita vaatteeisiin, saatikas nyt kenkiin. Vaikka olisikin tasku täynnä massia, en näe itseni sellaisena ihmisenä joka maksaisi kenkäparista 70€.
Reissun jälkeen mentiin syömään jotain pikaista, pikkuveliä alkoi väsyttää joten kävin heittämässä äkkiä takaisin kotiin, mukaan tarttui mekko jota sain myytyä pois joten lähdin takaisin kaupunkiin viemään mekon uudelle omistajalle ja lähdin kiertämään Sokoksen meikki osastolle selailemaan uusia meikkituotteita.
Vähän ajan päästä isä tuli hakemaan autolla ja lähdettiin ruokaostokselle ja siitä sitten kotiin, vietin loppu illan kotona nukkumassa rauhassa,heräsin perjantaina aamuyön 3:40, tunnin päästä siitä lähdin lenkille koska olin niiiin virkeänä ja energia oli vaan liikaa! Ja mä vihaan lenkkeilyä mutta tällä kertaa se oli kivaa!
Tosin nyt mua väsyttää toosi paljon joten otan pikku torkut tässä välissä ja myöhemmin herään tekemään jotain hyödyllistä ettei tämä minun unirytmini menee paskemmaksi!





Maksihame ja paita ~ Ginatricot
Laukku ~ H&M
balleriinat ~ Spirit Store

21 kommenttia:

  1. Ihanasti hiukset! Oot tosi kaunis! :O

    VastaaPoista
  2. Olipa kiva löytö tää sun blogi :) Suomiblogeissa tää söpöjen juttujen yms. diggailu on yleensä jääny vähemmälle ja itekin fanitan kaikkea söpöä hömppää :)
    x,
    LaraLizard

    VastaaPoista
  3. Tosi nätisti hiukset ( ̄▽ ̄) !!

    VastaaPoista
  4. i'm so jealous of you~ you're so pretty ;-;

    http://pinkivorys.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Girl, dont be! Im sure yourself is pretty too. Thank you! :)

      Poista
  5. Löysin sun blogin äsken ja liityin heti lukijaksi :-) !

    VastaaPoista
  6. Ihana blogi! Piti heti liittyä lukijaksi!:---)
    Itellä kanssa blogi, alotin just, mutta tosiaan siellä nyt vielä ole mitään kunnolla, mutta tulee paljon juttuja kaikesta! En jumita vaan yhdessä osa-alueessa :))
    http://dontletyourdreamstobeonlydreams.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että pidit! Hyvältä näyttää kanssa tämä sun blogia! odotan uutta teksitä :)

      Poista
  7. sait uuden lukijan:) jos viitit, niin käy kurkkaamassa mun blogia :)

    http://mminunsilmin.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Onpas suloinen blogi sinulla :> Ihana tyyli myös! Mietin vain, että kiinnostaisiko vilkaista mun kaunesblogiani :) Oon ilonen jos käyt katsomassa ja jätät jälkesi kommentin muodossa :3 <3

    www.sussu-bow.blogspot.fi

    VastaaPoista
  9. Tykkään paljon blogistasi ja ryhdyin heti lukijaksi! :)
    Kannattaa lisätä tää blogi Blogilistalle, sen kautta ainakin ite etsin ja seuraan blogeja ja voisit saada siten lisää lukijoita. :)
    www.blogilista.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon vinkistä oon aina luullut että blogini on siellä blogilistalla listattuna mut ei vissinkään ollut, kiitos kuitenkin uudelleen, laitoin sen nyt sinne :)

      Poista
  10. You're gorgeous, and this outfit is amazing as well! You're totally rocking this look! C:
    GREAT JOB CELESTE~ ^__^

    Junniku blog [Click!]
    - A Korean fashion, beauty and lifestyle blog!

    VastaaPoista
  11. OhMyGod oot kaunis, ja sun hiukset! Oon kade :< Tykkään myös sun asusta erittäin paljon, täytyykin lähteä Ginaan kattomaan jos niitä olis vielä siellä ---> :))


    http://annasophiadiy.blogspot.com

    VastaaPoista
  12. Sulla on tosi ihanat hiukset! :) muutenkin kirjotustyylis on mukaansatempaava :) liityin lukijaksi nimellä emmaot, tässä munkin blogi, jos kiinnostut :) http://eemmaot.blogspot.fi

    VastaaPoista

All comments are appreciated!
Kaikki kommentit on tervetulleita! :)