tiistai 4. kesäkuuta 2013

Mukkulan ranta

Moi Moi!
Aivan mahtava kesä aurinkoa tuolla paistaa päivittäin, olen yrittänyt viettää sitä perheen kanssa niin paljon kuin mahdollista, sillä porukat ja pikkuveljet lentää piakkoin Afrikan Sudaniin päin kuukaudeksi tervehtimään loput perheenjäsenet. En ole tottunut olemaan erossa perheestäni, ollaan tosi läheisiä, tottakai kaikkihan on läheisiä perheensä kanssa, mutta meillä taitaa olla vaan aika erikoinen tämä meidän side joka sitoaa meitä yhteen. En pysty olemaan yötä kaverin luona ilman että yöunet menee perheen ajattelemiseen niin että itkut tulee. Säälittävää, tiedän mutta sellaista se on aina ollut. Se on kanssa syy siihen miksi en paljon mene yöksi ulos. Mutta mutta, vein eilen pikkuveikat perhepuistoon leikkimään ja sieltä lähdettiin jäätelölle. Vähän ajan päästä sain viestiä Heidiltä että mentäisi mukkulan rannalle hengailemaan ja niinhän se tapahtui, otettiin mukaan mua nuorempi pikkuvelin Tipsun ja brotha from another motha Abdun. Vähän myöhemmin kyytäsättiin pojat takaisin kotiin ja me mentiin iltapalalle Mäkkiin, meidän vakiopaikka.
Tässäpä oli eilisen tekemiset, sain just lähetyksen postilta että mekkoni sheinside olisi saapunut lähden nyt sitä  hakemaan, moi moi!

Heidin pianosormet :D

oik. Muhis ja vasm. Tipsu

vasem. Abdu, joku random, Muhis ja Tipsu

Sorsa jota ei kiinnostanut tulla mulle juttelee....watever biatch

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia!:)

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Hi... you have a wonderful blog and style, do you want to follow each other on BLOGLOVIN? if you decided to follow me, please let me know so I can follow you back. Thank you xoxo

  www.love-joice.com

  VastaaPoista
 3. Noin läheiset perhesuhteet on rikkaus! :) sulla on mielenkiintonen blogi, jään seurailemaan!!:)

  finalyourdestiny.blogspot.com

  VastaaPoista

All comments are appreciated!
Kaikki kommentit on tervetulleita! :)