torstai 21. elokuuta 2014

Silmämeikki tutoriaali


Moi!
Miten neitokaisten kesä on mennyt?
Lyhyesti sanottuna, mun kesä on ollut aika perus. Ei mitään erikoista  tullut tehdyksi, eli periaatteessa ei paljon kerrottavaa omasta kesästä tänä vuonna. Vaikka oli aikalailla hiljainen kesä, pidin siitä kumminkin.
Musta tuntuu että iän myötä, opin pitämään olemaan vaan itseni kanssa, nautin olla itsekseni, ei mitään kiirettä, ei mitään huolia...nada. Mutta tottakai aina välillä kavereita on tullut nähdyksi ja ollut ulkona syömässä, nauttiskelemassa ihanista aurinkoisista päivistä, mutta se jääkin siihen. Eli aika perus, nothing speacial.

Tulin tänne jättämään uusimman tutoriaalin, piiitkästä aikan!
Kuvasin viimeisimmän tutoriaalin viime syksynä, eli melkein vuosi sitten. Sen jälkeen olen kyllä kuvannut tutoriaaleja, mutta jostain syystä en vaan pidännyt niistä, niin loppujen lopuksi poistin niitä. Mutta nyt kun viimeisemmästä lataamastani tutoriaalista on ollut näin kauan, ajattelin että hällä väliä, haluan jatkaa tätä youtube rataa kun tykkään kuvata tutoriaaleja ja auttaa muita meikeistä kiinostuneita.
Ajattelin että antaa vaan mennä, kuvaa jonkun kivan tutoriaalin jostain lookista ja pistää sen sinne youtubeen! Minulla kun on jo jonkun verran tilaajia siellä niin voisi heitäkin miettiä, eikä vaan sitä että tykkäänkö vai en siitä miltä näytin videossa tai että tutoriaali olisi muka huono.

Loihidin tällä kertaa aika yksinkertainen mutta nätti hopea/harma silmämeikin jossa on vähän sitä "pop of color" tuomaan huomiota silmiin.

Pyydän jo heti alustavaksi anteeksi, sillä mielestäni tällä kerta epäonnistuin videon muokkaamisessa.
Mutta kuten sanoin, haluan vaan nyt jotain pikaisesti youtubeen, että nyt en paljon jaksa miettiä mitä kaikkea olisin voinut tehdä tai lisätä. Eli pahoittelut!

Mutta toivottavasti pidätte edes silmämeikistä!

Ainiin, jos teitä suomalaisia youtubaajia, meikistä kiinostuneita on siellä koneen toisella puolella, laittakaa jotain kommenttia joko tähän blogiin tai siellä youtuben puolella kommenttiboksiin, haluan nähdä/tutustua sellaisiin ihmisiin jotka on kiinostunut meikistä ja tekee tutoriaaleja! Olisi tosi kivaa jos jollakulla olisi samanlainen harrastus kuin minulla!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

All comments are appreciated!
Kaikki kommentit on tervetulleita! :)