torstai 11. heinäkuuta 2013

Lahti's Harbor

Maanatai oli mukavaa. Oltiin Heidin kanssa satamassa hengailemassa. Siitä on tullut vakiopaikamme, yleensä meitä näki lähes päivittäin Picnicissä. Mutta Lahden satama on paljon rennompi silloin kun on hyvää ilmaa varsinkin.

Sama juttu toistui tiistaina, käytiin ensin tunniksi istumassa laiturilla, innostuttiin kun nähtiin kalan veden läpi ihan kuin olisi elämää muuttava kokemus. Siitä lähettiin Kaunis Veeraan syömään. Siinä paikassa on jotain josta en pidä, yritin saada Heidin päätä käännetty että oltaisi menty johonkin muualle mutta, se yksi halusi sinne kumminkin syömään. On heillä kyllä ihan kohtuullisen hyvä ruoka, mutta silti siinä paikassa on vain jotain joka ei ihan nappaa.

Keskiviikkona oli ennustettu sadetta aamusta iltaan joten silloin ei voitu nähdä. Samana päivänä alkoi Ramadan, se tuli mulle vähän yllätyksenä, tuntuu että tänä vuonna se alkoi tosi aikaisin. Mutta ei se ole ongelma mulle, pidän ramadanista ja yleensä olen vetänyt koko kuukauden tauotta, paitsi hai viikkona tietenkin. 


Heidi <3

Des moi.

2 kommenttia:

  1. Oon nähnyt sua joskus triossa! Oot tosi kaunis! :O

    VastaaPoista
  2. Sulla on aina kivasti hiukset, kiva postaus :)

    VastaaPoista

All comments are appreciated!
Kaikki kommentit on tervetulleita! :)